Model anunt pentru terenuri agricole posibil pe www.zago.ro
Sloganul dumneavoastra
Verificat

0 / 5
Adaugă la favorite Compare Printează

Campul descriere va ofera posibilitatea inserarii de text  editabil fara limita de caractere. Textul editabil va permite sa aleti dimensiunea fonturilor, culoarea si tipul de font. Puteti insera linkuri, simboluri speciale sublinieri, alinate tabele etc.

Exista 5 tipuri de anunturi pe care le puteti completa si publica pe ZAGO.
– producatori agricoli : animale, pasari, legume, fructe, cereale, copaci, arbusti, pomi fructiferi,  piscicole, apicole, viticole,condimente, plante medicinale, flori, furaje, plante tehnice, articole mestesugaresti, preparate traditionale si diverse( pentru produsele pentru care nu am prevazut o categorie inca)
– agroturism
– terenuri agricole
– evenimente agricole
– asociatii agricole( pentru toate tipurile de asocieri agricole)

Majoritatea campurilor de completat se regasesc la  toate tipurile de anunturi insa exista si unele  campuri speciale la AgroturismEvenimente agricole si Producatori agricoli. Din acest motiv este necesar sa alegeti tipul de anunt care vi se potriveste.
Consideram ca tarifele practicate sunt mai mult simbolice si am optat pentru ele in locul gratuitatii totale pentru a atrage utilizatorii care vor sa isi asume o mica responsabilitate si posteze anunturi de calitate.
Tariful cel mai ridicat este de 10 lei/luna pentru pachetul Primavara ce permite publicarea unui singur anunt editabil cu valabilitate de 1 luna. Tariful cel mai scazut pentru un anunt ( aprox 1.7 lei/luna) se aplica este cel din pachetul Toamna cu tariful anual de 100 lei care permit publicarea a 5 anunturi  editabile.

 

Pentru informatii privind inregistrarea pe site, achizitionarea pachetelor, plata si completarea anunturilor  va rugam sa accesati link-ul urmator:

https://zago.ro/ghid-de-utilizare/

Pentru  inregistrarea gratuita a contului de utilizator, va rugam sa accesati link-ul urmator:

https://zago.ro/register/

 

  • Persoana contact Popescu Ion
  • Adresă Adresa dumnavoastra completa unde clientii si vizitatorii dumneavoastra va pot gasi.

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
8:00 - 19:00 8:00 - 19:00 8:00 - 19:00 8:00 - 19:00 8:00 - 19:00 7:00 - 18:00 Inchis
      
O intrebare primita mereu de la clienti
Introduceti aici raspunsul la intrebarea frecventa pentru a elimina aceleasi raspunsuri telefonic sau altfel. Puteti introduce un numar nelimitat de intrebari frecvente si raspunsurile lor.

Adaugă o recenzie

Alege modul de aranjare a paginii
Poziție antet
Stil submeniu

Content you want the user to see goes here.