www.ZAGO.ro este un site dedicat prezentarii si promovarii producatorilor agricoli din toate ramurile agriculturii.

Platforma noastra, prin utilizarea facilitatilor incluse, va permite realizarea unor prezentari detaliate si moderne.
Crearea unei imagini  care sa va deosebeasca si sa ofere incredere  clientilor dumneavoastra  are un rol important in decizia acestora de achizitiona produse sau serviciile pe care le oferiti.

   Oferim facilitati diferite decat cele intalnite in site-urile clasice de anunturi gratuite si din acest motiv o conditie importanta pe care trebuie sa o indeplineasca utilizatorii ZAGO.ro este aceea de a detine abilitati minime de utilizare a internetului si a unui calculator   (desktop, laptop, tableta, telefon mobil).
    In aceste conditii minime includem abilitatea de expediere/citire a unui email, de a atasa  fisiere unui email,  de a descarca fisierele primite prin email, de a efectua plati prin intermediul unui card bancar sau in baza unei facturi.

Oferim tot suportul utilizatorilor nostri in crearea si publicarea anunturilor de prezentare insa chiar si in aceste conditii sunt necesare abilitatile minime mentionate mai sus.

Vom prezenta in continuare mai multe materiale video pentru a va familiariza cu facilitatile site-ului  www.Zago.ro.

Primul pas: inregistrarea utilizatorilor

Realizarea si publicarea anunturilor

In platforma ZAGO, aveti posibilitatea sa publicati anunturi simple sau daca doriti sa va prezentati complet, va oferim posibilitatea de a crea pagini de prezentare.
Pentru a realiza si publica anunturile de prezentare si promovare a produselor dumneavoastra trebuie sa detineti unul dintre pachetele  care va permit  realizarea  anunturilor.
Platforma noastra pune la dispozitie momentan un pachet gratuit cu valabilitate de 1 luna de zile si care se intituleaza Iarna.
In viitor in functie de solicitarile utilizatorilor vom pune la dispozitie si pachete premium cu o valabilitate mai mare si care sa includa si servicii de promovare a anunturilor.
Dupa expirarea perioadei de valabilitate a pachetelor, anunturile publicate se dezactiveaza automat.

Exista 5 tipuri principale de anunturi  care se pot publica:
Producatori. Acesta include categoriile: animale, pasari, legume, fructe, viticole, apicole, plante tehnice, plante medicinale, arbusti, copaci, pomi fructiferi, piscicole, preparate traditionale, produse mestesugaresti, condimente, cereale, furaje, flori si diverse ( pentru produsele fara categorie prevazuta inca).
–  Agroturism;
–  Evenimente;
–  Terenuri;
Asociatii agricole 
– destinata prezentarii tuturor formelor de asociere agricola.

Toate tipurile de anunturi au campuri comune ce pot fi completate insa  exista si campuri specifice care pot fi intalnite doar la unele tipuri de anunturi:
– Producatori agricoli: intrebari prestabilite specifice;
– Evenimente agricole: tipul de eveniment, pret, costurile de participare, locul desfasurarii, perioada de desfasurare;
– Agroturism: informatii  specifice spatiului de cazare;

Scurta prezentare a facilitatilor:

In continuare va invitam sa urmariti ghidul video pentru completarea anunturilor pentru Producatori agricoli

Celelalte tipuri de anunturi se completeaza in mod similar.