Ce este Zago.ro?
      Zago.ro este o platforma online care ofera utilizatorilor, posibilitatea de a se face cunoscuti, de a-si prezenta intr-o maniera moderna, frumoasa si profesionista, cat mai detaliata, produsele si serviciile oferite. Anunturile de prezentare pot fi reeditate de catre utilizatori pe toata durata valabilitatii pachetelor achizitionate.

Cui ne adresam?
   Beneficiarii utilizarii Zago.ro sunt atat producatorii si furnizorii de servicii din domeniul agricol,  care isi sporesc astfel sansele de extindere a pietii de desfacere dar si consumatorii acestor produse si servicii. Prin felul in care a fost realizat acest site,  consumatorii pot selecta si promova intreprinzatorii seriosi care ofera produse si servicii de calitate. Speram sa atragem in randul utilizatorilor cat mai multi mici producatori, care isi obtin produsele in propria gospodarie dupa metode traditionale  dar sunt bineveniti si cei care beneficiaza de suprafete de productie mai intinse.

Categorii de anunturi permise
   Am prevazut in catalogul nostru urmatoarele categorii: evenimente agricole, terenuri agricole, agroturism, asociatii agricole, cereale, preparate  traditionale, produse mestesugaresti, animale, pasari, copaci, pomi fructiferi, arbusti, legume, fructe, condimente, plante medicinale, viticole, plante tehnice, piscicole, apicole, furaje,diverse,flori.

Cum a luat fiinta Zago.ro?
Consumatorii de produse agroalimentare au nevoie ca acestea sa fie de calitate si daca factorii climatici o permit, sa fie obtinute local eliminand astfel costurile suplimentare ocazionate de transport, conservare, intermediere s.a.m.d, acestea afectand in general si calitatea.
La demararea acestui proiect am avut in vedere micii producatori care individual, avand cantitati mici de de produse, in oferta pot patrunde mai greu  pe rafturile marilor magazine.  Insa impreuna, fiind evidentiati pe harta noastra pot atrage un flux mai mare de clienti din zonele apropiate chiar catre locatiile unde ei sunt grupati.

Misiune, viziune, valori
    Mirajul occidentului si dezvoltarea tehnologiei au creat o bariera in dezvoltarea  corecta a mediului rural romanesc facandu-l sa para neatractiv chiar si pentru proprii locuitori. Dintre acestia multi au ales sa paraseasca satele si comunele, traditiile se pierd usor iar bogatia cea mai mare a acestor locuri, pamantul, ramane nefolosita.
Multe ramuri ale agriculturii care demult erau infloritoare, sunt abandonate pe motiv ca nu sunt rentabile iar producatorii nu isi gasesc clienti. Totusi in alte zone ale lumii aceleasi domenii sunt rentabile iar produsele ajung la noi in tara sub forma de import. Ne-am gandit ca pentru aceasta situatie de vina nu este rentabilitatea scazuta ci faptul ca producatorii autohtoni nu se promoveaza suficient de bine  si nu tin pasul  cu metodele si tehnicile adoptate de agricultorii cu mai mult succes din alte tari.  Marketingul este un domeniu vast iar foarte multi dintre micii producatori autohtoni  incearca sa se promoveze prin anunturi simple la mica publicitate  iar acest lucru este insuficient.
Dupa foarte multa munca pentru proiectare si executie am reusit  sa punem la dispozitie, utilizatorilor platformei ZAGO, suficiente facilitati astfel incat prin  folosirea lor si prin completarea tuturor informatiilor indicate, acestia sa isi creeze o frumoasa carte de vizita.
Credem in potentialul mediului rural romanesc si de asemenea in faptul ca o mai buna organizarea impreuna cu utilizarea chibzuita a resurselor disponibile pot produce efecte pozitive notabile.
Speram ca prin  proiectul ZAGO sa fim utili si sa contribuim putin la bunul mers al lucrurilor.

Cum functioneaza Zago.ro?
   Vizualizarea continutului site-ului Zago.ro este permisa tuturor vizitatorilor fara obligativitatea inregistrarii pe site.  In schimb dupa inregistrare vizitatorii  au posibilitatea sa acorde calificative producatorilor sau furnizorilor de servicii listati, sa isi selecteze anunturile favorite pentru vizualizari ulterioare , sa comenteze in dreptul acestori listari.
Producatorii agricoli sau furnizorii de servicii din categoriile amintite pentru a a-si adauga o prezentare/anunt au de parcurs urmatorii pasi:
– primul pas il reprezinta inregistrarea unui cont de utilizator pe site. Este gratuita si va permite sa testati platforma timp de 1 luna completand si publicand o pagina de prezentare cu toate informatiile utile pentru clientii dumneavoastra. Dupa expirarea perioadei gratuite de 6 luni, cu doar 30 lei, valoarea pachetului „Primavara”puteti publica timp de un an pana la 3 pagini de prezentare (anunturi) editabile oricand.
Deasemenea dezvoltam noi facilitati si optiuni de prezentare si promovare care vor putea fi folosite in curand prin achizitia pachetelor „Vara” si „Toamna”.

Facilitatie incluse

Fiecare anunt de prezentare al unui utilizator ce este permis  in cadrul pachetelor beneficiaza de:
  – text pentru descriere fara limita de caractere;
– editor de text ce permite personalizarea fonturilor;
– galerie de imagini fara limita;
–  inserarea pentru vizualizare a unui fisier video incarcat pe platforma Youtube sau Vimeo;
–  sectiune de intrebari frecvente (FAQs);
–  sectiune de blog  cu posibilitatea editarii a 2 articole din categoria anuntului:
  – mentionarea  programului de lucru pe zile ale saptamanii;
  – afisarea locatiei pe harta prin intermediul unei aplicatii furnizate de Google.
– inserare link catre site-ul propriu;
– Inserare linkuri catre conturile persoale din toate retelele social-media;
– sectiune pentru mentionarea datelor de contact: email, telefon, adresa, persoana de contact,website
– filtru de cautare a anunturilor;
– buton de distribuire a paginilor de prezentare catre propriile pagini din retelele sociale;
– buton pentru printarea integrala a anuntului;
– posibilitatea de salvare a anunturilor favorite;
– inserare logo propriu:
– inserare slogan propriu;
– posibilitatea de a primi si acorda calificative si comentarii pentru anunturile postate;
– contor de vizitatori;
– sectiune de contact direct din pagina anunturilor;
– suport din partea echipei ZAGO.

In ce consta suportul oferit de echipa ZAGO?

Fiecare anunt postat este verificat si revizuit  de echipa noastra pentru a evita inserarea unor informatii gresite.
Pot exista situatii in care utilizatorii intampina din diverse motive,  dificultati in utilizarea platformei, in crearea profilului personal ori a  anunturilor.
Cu acordul utilizatorilor, la solicitarea lor si pe baza informatiilor furnizate de catre acestia, echipa noastra poate  realiza anunturile de prezentare a acestora.
Suntem constienti ca utilizatorii nu sunt obisnuiti cu acest tip de platforma cu functii multiple si din acest motiv va stam la dispozitie cu informatii pentru o buna utilizare.

 Servicii de  promovare
La cerere, putem oferi autorilor anunturilor promovare  specializata pe platforma Facebook si in motorul de cautare Google.

 Sugestiile din partea utilizatorilor
  Va rugam sa transmiteti folosind optiunile din sectiunea Contact, sugestiile dumneavoastra pentru imbunatatirea acestei platforme. Acestea vor fi analizate iar in masura utilitatii lor si a posibilitatilor tehnice ele vor fi implementate.