Inregistrare

 1. Inregistreaza gratuit un cont de utilizator si poti utiliza testa platforma gratuit pentru o luna. Dupa expirarea perioadei de testare, cu doar 50 lei, tariful pachetului „Primavara”, poti publica pana la 3 pagini de prezentare (anunturi) cu valabilitate de 1 an de zile.
  Iti poti prezenta produsele in galeria de imagini, descrierea lor, datele contact, linkuri catre paginile tale din social media sau site-ul tau si multe alte informatii utile pentru a gasi drumul catre clientii tai.
  Platforma a fost construita pentru promovarea micilor producatori agricoli, mesterilor populari, producatorilor de preparate traditionale si oricaror forme de organizare a agricultorilor.
  Poti folosi in continuare si site-urile de anunturi gratuite dar noi iti oferim calea spre marketing agricol pentru o imagine si o promovare pe termen lung.
 2. Completeaza o pagina de prezentare cu toate informatiile potrivite pentru clientii tai: descrierea produselor, locul de vanzare, datele de contact, adresa pentru localizare pe harta, imagini, video linkuri care site-ul dumneavoastra, daca veti unul, catre paginile din social-media, informatii despre experienta dumneaoastra si orice considerati necesar pentru a face o buna impresie vizitatorilor, pentru a castiga clienti mai multi si pentru a scapa de stocurile de produse pe care acum nu le puteti vinde.
 3. Incadreaza  pagina completata in categoria potrivita: legume, fructe, viticole, apicole,asociatii agricole, agroturism,mesteri populari, preparate traditionale, cereale, furaje, terenuri, utilaje – scule, arbusti, condimente, copaci, flori, evenimente agricole, pasari, piscicole, plante medicinale, pomi fructiferi, plante tehnice.
 4. Publica  pagina astfel creata si cu siguranta vei atrage mai multi vizitatori din zona ta sau chiar din tara.

  Modele de anunturi: 

  Producatori agricoli, Mesteri populari, Producatori de preparate traditionale
  https://zago.ro/producatori/model-anunt-pentru-producatori-agricoli/

  Agroturism
  https://zago.ro/agroturism/model-listare-pentru-promovarea-locatiilor-din-agroturism/
  Asociatii agricole
  https://zago.ro/asociatii-agricole/model-anunt-pentru-asociatii-agricole/
  Terenuri
  https://zago.ro/terenuri/model-anunt-pentru-terenuri-agricole/
  Evenimente agricole
  https://zago.ro/evenimente/model-anunt-evenimente-agricole/
   

Inregistrarea utilizatorilor

Platforma Zago va permite sa postati mai mult decat simple anunturi. Va puteti completa si publica pagini de prezentare cu sectiuni pentru toate informatiile importante unei promovari eficiente pentru urmatoarele categorii: producatori agricoli, agroturism, terenuri agricole, asociatii de producatori si evenimente cu specific agricol. In categoria producatori agricoli am prevazut subcategorii pentru mai multe ramuri ale agriculturii insa si unele speciale ce au legatura cu activitatea agricola si mediul rural
( Utilaje-Scule-Materiale, Mestesugari si Preparate traditionale)

Va punem la dispozitie aproape toate facilitatile posibile pentru a va crea o pagina de prezentare moderna in catalogul nostru.
Pentru publicarea anunturilor de prezentare este necesar sa va inregistrati un cont de utilizator.
Inregistrarea este gratuita si  presupune completarea campurilor din stanga  adica alegerea unui nume de utilizator, indicarea adresei de email,  fixarea unei parole de acces si, din motive de securitate, completarea campului de verificare antispam.
  Intr-un an agricol sunt 4 anotimpuri, astfel ca am denumit pachetele de utilizator dupa fiecare dintre aceste anotimpuri.
Dupa inregistrare fiecare utilizator  va primi, gratuit, pachetul numit Iarna.
Valabilitatea acestui pachet este de 1 luna si permite testarea platformei  prin publicarea gratuit a unei pagini personale de prezentare. Periodic valabilitatea acestui pachet poate fi mai mare pentru a permite utilizatorilor sa se obisnuiasca cu platforma noastra.
Dupa expirarea valabilitatii acestui pachet, anunturile realizate se dezactiveaza automat. Reactivarea anunturilor dezactivate, editarea lor sau publicarea altor anunturi  poate fi realizata  dupa cumpararea unuia dintre cele 3 pachete premium: Primavara, Vara sau Toamna.
Pentru o utilizare usoara urmariti instructiunile din Ghidul de utilizare.
Pentru a ne contacta va rugam sa utilizati   sectiunea Contact sau pagina noastra de  Facebook.

Suport pentru producatorii cu experienta putina in utilizarea internetului

Daca doriti sa utilizati platforma, insa nu va descurcati foarte bine in utilizarea internetului va vom ajuta noi sa va construiti pagina de prezentare in catalogul Zago.
Trebuie doar sa trimiteti un email cu solicitare de ajutor la adresa contact@zago.ro.