Inregistrare

Inregistrarea producatorilor agricoli

Daca sunteti producator agricol, mic sau mare si doriti sa va promovati produsele sunteti binevenit pe Zago.
Site-ul se aseamana putin cu platformele de anunturi cu care poate multi sunteti obisnuiti insa spre deosebire de acestea este dedicat doar agricultorilor si va ofera mult mai multe facilitati pentru a va prezenta  in fata clientilor.
Va punem la dispozitie aproape toate optunile posibile pentru a va crea o pagina de prezentare moderna in catalogul nostru.
Pentru publicarea anunturilor de prezentare este necesar sa va inregistrati un cont de utilizator.
Inregistrarea este gratuita si  presupune completarea campurilor din stanga  adica alegerea unui nume de utilizator, indicarea adresei de email,  fixarea unei parole de acces si, din motive de securitate, completarea campului de verificare antispam.
Dupa inregistrare fiecare utilizator  va primi, gratuit, pachetul numit Iarna.
Valabilitatea acestui pachet este de 1 luna si permite testarea platformei  prin publicarea gratuit a unui anunt. Anunturile pot fi simple sau complete utilizand toate facilitatile puse la dispozitie.
Dupa expirarea valabilitatii acestui pachet, anunturile realizate se dezactiveaza automat. Reactivarea anunturilor dezactivate, editarea lor sau publicarea altor anunturi  poate fi realizata  dupa cumpararea unuia dintre cele 3 pachete premium: Primavara, Vara sau Toamna.
Pentru o utilizare usoara urmariti instructiunile din Ghidul de utilizare.
Pentru a ne contacta va rugam sa utilizati   sectiunea Contact sau pagina noastra de  Facebook.

Suport pentru producatorii cu experienta putina in utilizarea internetului

Daca sunteti producator agricol, doriti sa va promovati insa nu va descurcati foarte bine in utilizarea internetului va vom ajuta noi sa va construiti pagina de prezentare in catalogul Zago.
Trebuie doar sa trimiteti un email cu solicitare de ajutor la adresa contact@zago.ro.