Costume Populare – Ciuncanu Gheorghe Revendică

0 / 5
Adaugă la favorite Compare Print

Mesterul popular Gheorghe Ciuncanu pune in valoare cunostintele acumulate inca de la varsta de 14 ani cand  a inceput sa invete de la bunicii sai arta  realizarii straielor traditionale.
El realizeaza dupa ideile proprii camasi traditionale, veste sau paltoane cu elemente de design specifice fiecarei zone din Romania.
Este adeptul pastrarii elementelor traditionale vechi si care se regasesc de altfel in toate creatiile sale si cu titlu de exceptie la solicitarea clientilor imbina in acestea elemente de influenta contemporana.
Elementele de vestimentatie confectionate majoritatea din lana sunt brodate dupa inspiratia proprie la masini de cusut vechi de peste 120 de ani. De remarcat caracterul de unicitate al fiecarui produs realizat de Gheorghe Ciuncanu.
Colaborand cu designeri vestimentari a reusit sa isi duca creatiile la festivaluri de moda chiar si din New York.
Pasiunea lui Gheorghe Ciuncanu pentru realizarea de costume populare traditionale are si un efect terapeutic pentru corp minte si suflet.
Pentru comenzi si informatii suplimentare clientii il pot vizita pe Gheorghe Ciuncanu la targurile specifice organizate in tara  sau la atelierul sau din Gornovita utilizand informatiile furnizate in sectiunea Contact a pagii sale de prezentare de pe platforma Zago.

  • Persoana contact Ciuncanu Gheorghe
  • Adresă Localitate Gornovita, Judetul Gorj, Romania

Adaugă o recenzie

Alege modul de aranjare a paginii
Poziție antet
Stil submeniu
Open chat
1
Promoveaza-ti produsele agricole aici!
Promovam producatorii agricoli
Salutare!
Daca vrei sa te promovezi pe platforma noastra hai sa discutam! Lasa un mesaj aici sau daca nu raspundem imediat trimite un mesaj la adresa de email contact@zago.ro. Multumim!

Content you want the user to see goes here.