Model listare pentru promovarea evenimentelor agricole Verificat

Sloganul dumneavoastra

4.00 / 5
Adaugă la favorite Compare Print

www.zago.ro – Platforma online completa pentru prezentarea si promovarea evenimentelor agricole

Impreuna prin promovare valorificam potentialul mediului rural romanesc.

Prin promovare intensa poti fi cunoscut mai bine si iti poti creste numarul de clienti.

Acesta este un anunt demonstrativ pentru a prezenta functiile de afisare oferite utilizatorilor inregistrati pe platforma noastra.
Daca sunteti organizator de evenimente agricole ( spectacole, targuri, adunari) si doriti sa le promovati , platforma www.zago.ro va ofera tot ce aveti nevoie pentru a va crea o buna imagine, pentru a atrage mai multi vizitatori.  Platforma Zago va pune la dispozitie toate optiunile utile.

Dupa inregistrare pe site, accesati butonul Adauga anunt.

In pagina nou deschisa alegeti tipul anuntului : Evenimente  apoi completati campurile oferite de platforma. Unde nu va descurcati ne puteti contacta si cere ajutorul.
La final alegeti din lista si bifati categoria „Evenimente”. Dupa crearea anuntului, acesta poate fi promovat pe Facebook si Google la nivel national sau local in judetul dumneavoastra in functie de preferinta dumneavoastra.

Prezentarea facilitatilor

Fiecare utilizator inregistrat, detinator al unui pachet valid poate publica in ordine urmatoarele informatii:
– titlul anuntului
– descrierea ofertei. Aici nu aveti limita de caractere iar pentru text este pus la dispozitie un editor avansat de text prin care puteti alege fonturile, dimensiunea, culoarea si multe alte preferinte. Este indicat sa publicati aici cat mai multe informatii despre oferta dumneavoastra. Cu cat textul este mai relevant si cu multe informatii cu atat este mai potrivit pentru a iesi in evidenta si a atrage vizitatori;
– imaginea principala a anuntului;
– galerie de imagini fara limita; Introduceti imagini de calitate si cat mai lamuritoare;
– video ( un fisier video publicat pe Youtube si care poate fi vizualizat in pagina). Daca nu aveti canal pe Youtube, ne puteti transmite noua pe Whatsapp un filmulet pe care il vom publica noi;
– program saptamanal de lucru. Ca si in cazul unui magazin fizic unde va afisati programul pentru  a fi vizitati de clienti si in mediul online va puteti publica programul.
– contact( persoana de contact, telefon, website cu link, email, adresa);
Completandu-va un anunt de prezentare pe Zago va fi ca si cum ati avea un mic site de prezentare . Este important sa aveti o sectiune de contact pentru a fi contactat cu usurinta.
– social media (linkuri catre conturile utilizatorului din cele mai importante platforme de social media). In aceasta sectiune introduceti linkuri catre conturile dumneavoastra din majoritatea retelelor sociale. Cu un singur click vizitatorii anuntului pot ajunge si in paginile dumneavoastra din conturile Social Media.
– locatia pe harta. Daca aveti clienti si ei vor sa va viziteze pentru a va cumpara produsele trebuie sa stie locatia si cum pot ajunge la dumneavoastra. Daca introduceti adresa, veti fi afisat pe harta.
– FAQs – raspunsuri la intrebari frecvente stabilite de dumneavoastra;
– recenzii. Puteti sa primiti calificative si pareri de clienti. Acestea va pot ajuta sa va imbunatatiti oferta si activitatea dar si sa va faceti reclama daca ceilalti clienti au fost multumiti.
– formular de contact( mesajele vor fi transmise catre adresa dumneavoastra de email);
– inserarea elementelor de branding ( logo si slogan propriu);
– cate 2 articole de tip blog.

 Ghid utilizatorului

Pentru informatii privind inregistrarea pe site, achizitionarea pachetelor, plata si completarea anunturilor  va rugam sa consultati Ghidul Utilizatorului sau sa ne contactati ori de cate ori aveti nevoie.

Inregistrarea utilizatorilor

Inregistrarea utilizatorilor este gratuita.
Dupa inregistrare puteti publica gratuit timp de 1 luna, 1 listare (anunt). Ea poate fi editata, deazactivata, reactivata in perioada de valabilitate a acestui pachet.

Va asteptam pe harta noastra!

  • Preț eveniment: 50,00
  • Tipul evenimentului: concert
  • Locatie: Detalii despre locatia evenimentului
  • Durata:
  • De la data: 20/02/7600 - 05:38:00pm
  • Până la data: 02/11/2018 - 00:00:00am
  • Persoana contact Mihai G.
  • Adresă Adresa dumnavoastra completa unde clientii si vizitatorii dumneavoastra va pot gasi.
    Exemplu: strada Principala nr 844, Comuna Mastacani, Judetul Galati

O intrebare primita mereu de la clienti
Introduceti aici raspunsul la intrebarea frecventa pentru a elimina aceleasi raspunsuri telefonic sau altfel. Puteti introduce un numar nelimitat de intrebari frecvente si raspunsurile lor.

Adaugă o recenzie

Alege modul de aranjare a paginii
Poziție antet
Stil submeniu
Open chat
1
Promoveaza-ti produsele agricole aici!
Promovam producatorii agricoli
Salutare!
Daca vrei sa te promovezi pe platforma noastra hai sa discutam! Lasa un mesaj aici sau daca nu raspundem imediat trimite un mesaj la adresa de email contact@zago.ro. Multumim!

Content you want the user to see goes here.