Inregistrare

Inregistrarea utilizatorilor

Pentru publicarea anunturilor de prezentare este necesar ca viitorii utilizatori sa se inregistreze pe site. Inregistrarea este gratuita si  presupune completarea campurilor din stanga  adica alegerea unui nume de utilizator, indicarea adresei de email,  fixarea unei parole de acces si, din motive de securitate, completarea campului de verificare antispam.
Dupa inregistrare fiecare utilizator  va primi, gratuit, pachetul numit Iarna. Pentru utilizatorii inregistrati in perioada 17.11-31.12.2018, valabilitatea acestui pachet este de 1 an si permite testarea platformei  prin publicarea pana la 5 anunturi. Dupa expirarea valabilitatii acestui pachet, anunturile realizate se dezactiveaza automat. Reactivarea anunturilor dezactivate, editarea lor sau publicarea altor anunturi  poate fi realizata numai  dupa cumpararea unuia dintre cele 3 pachete premium: Primavara,Vara,Toamna.
Pentru o utilizare usoara urmariti instructiunile din Ghidul de utilizare.
Va rugam sa ne semnalati dificultatile in utilizare  si eventualele disfunctionalitati intampinate in pasii de Inregistrare, Plata sau de Utilizare.
Pentru a ne contacta va rugam sa utilizati:  sectiunea Contact sau contul  Facebook.

Pachetele Premium

Zago este recomandat producatorilor agricoli inregistrati legal care sunt dispusi sa prezinte cat mai multe informatii despre activitatea  si ofertele lor. Pentru cealalta categorie exista site-urile de anunturi gratuite ocazionale.
www.zago.ro  utilizatorilor oportunitatea de a prezenta informatii bogate prin care sa inspire incredere viitorilor clienti.

In perioada de valabilitatea anunturile pot fi editate sau dezactivate oricand de catre utilizatori in functie de preferintele acestora.
Prin pachetele premium  oferim facilitati multiple pentru o prezentare cat mai detaliata si competitiva a produselor si a serviciilor serviciilor dumneavoastra. Aveti astfel posibilitatea sa atrageti clienti aflati in orice zona a tarii, cu care sa aveti o colaborare de lunga durata.  Nu exista limita de text sau a imaginilor inserate. Anunturile publicate pot fi distribuite cu usurinta catre conturile dumneavoastra de pe  retelele sociale. Beneficiati de pozitionarea locatiei pe harta sau conectarea site-ului personal la pagina de prezentare de pe Zago.ro.
Valabilitatea de 1 an pentru fiecare anunt va permite  sa va promovati din timp si sa va realizati o imagine profesionala adecvata. Paginile cu anunturile de prezentare publicate pe platforma noastra se completeaza foarte bine cu site-urile  personale sau cu paginile din retelele sociale.

Inregistrarea utilizatorilor

Panoul de administrare  al utilizatorului este unul usor de utilizat dar in acelasi timp ofera functii multiple cum ar fi:
–  realizarea, modificarea sau dezactivarea anunturilor;
–  schimbarea parolei de acces;
–  salvarea listarilor favorite;
–  achizitia pachetelor premium;
–   vizualizarea comenzilor

 

Suport

In baza solicitarilor va oferim support prin email 24/7 iar telefonic, in timpul programului afisat. Suntem deschisi in analiza propunerilor dumneavoastra de imbunatire prin adaugarea unor noi facilitati sau modificari ale platformei.
La solicitarea dumneavoastra, in baza informatiilor furnizate, putem realiza si publica pentru dumneavoastra anunturile dorite.

 

Categorii de anunturi

Utilizatorii inregistrati pe www.Zago.ro pot publica anunturi din urmatoarele categorii:
–  producatori : animale, pasari, legume, fructe, furaje, copaci, pomi fructiferi, arbusti, flori, piscicole, viticole, condimente, plante medicinale, apicole, cereale, plante tehnice, produse mestesugaresti, preparate traditionale, diverse;
–  terenuri agricole;
–  evenimente agricole;
–  asocieri agricole;
–  agroturism.