Ce este Zago.ro?
Zago.ro este o platforma online destinata producatorilor din sectorul agricol si zootehnic, asociatiilor agricole precum si furnizorilor de servicii din agroturism.
Prin intermediul acestei platforme utilizatorii au posibilitatea efectuarii de listari in care sa se prezinte, sa descrie produsele ori serviciile pe care le au de oferit, sa isi furnizeze datele de contact, programul de lucru.

Care este legatura in Zago.ro si produsele ori serviciile oferite spre comercializare de catre autorii listarilor?
Zago.ro nu comercializeaza produsele sau serviciile oferite de autorii listarilor ci doar ofera posibilitatea prezentarii ofertelor acestora. Relatiile comerciale intre autorii listarilor si potentialii clienti nu se desfasoara prin intermediul platformei Zago.ro.

Cum pot efectua o listare prin intermediul platformei Zago.ro?
Primul pas il reprezinta inregistrarea pe site prin alegerea unui nume de utilizator si a unei parole.
Pasul urmator il reprezinta alegerea unuia dintre pachetele premium prezentate in sectiunea Tarife si achitarea contravalorii tarifului pachetului ales.

Cum pot plati contravaloarea unui pachet?
Efectuarea platii poate fi efectuata prin intermediul cardurilor bancare sau prin transfer bancar in baza unei facturi proforme .

Cum procedez daca am intrebari suplimentare privind utilizarea platformei?
Toate informatiile privind utilizarea platformei sunt prezentate in sectiunea Termeni si Conditii. Pentru intrebari suplimentare si ajutor in utilizarea va rugam sa ne contactati folosind oricare din metodele prezentate in sectiunea Contact