Ce este Zago.ro?
      Zago.ro este o platforma online care ofera utilizatorilor, posibilitatea de a se face cunoscuti, de a-si prezenta intr-o maniera moderna, frumoasa si profesionista, cat mai detaliata, produsele si serviciile oferite. Anunturile de prezentare pot fi reeditate de catre utilizatori pe toata durata valabilitatii pachetelor achizitionate.

Cui ne adresam?
   Beneficiarii utilizarii Zago.ro sunt atat producatorii si furnizorii de servicii din domeniul agricol,  care isi sporesc astfel sansele de extindere a pietii de desfacere dar si consumatorii acestor produse si servicii. Prin felul in care a fost realizat acest site , consumatorii pot selecta si promova intreprinzatorii seriosi care ofera produse si servicii de calitate. Speram sa atragem in randul utilizatorilor cat mai multi mici producatori, care isi obtin produsele in propria gospodarie dupa metode traditionale  dar sunt bineveniti si cei care beneficiaza de suprafete de productie mai intinse.

Categorii de anunturi permise
   Am prevazut in catalogul nostru urmatoarele categorii: evenimente agricole, terenuri agricole, agroturism, asociatii agricole, cereale, preparate  traditionale, produse mestesugaresti, animale, pasari, copaci, pomi fructiferi, arbusti, legume, fructe, condimente, plante medicinale, viticole, plante tehnice, piscicole, apicole, furaje,diverse,flori.

Cum a luat fiinta Zago.ro?
Consumatorii de produse agroalimentare au nevoie ca acestea sa fie de calitate si daca factorii climatici o permit, sa fie obtinute local eliminand astfel costurile suplimentare ocazionate de transport, conservare, intermediere s.a.m.d, acestea afectand in general si calitatea.
La demararea acestui proiect am avut in vedere micii producatori care individual, avand cantitati mici de de produse, in oferta pot patrunde mai greu  pe rafturile marilor magazine.  Insa impreuna, fiind evidentiati pe harta noastra pot atrage un flux mai mare de clienti din zonele apropiate chiar catre locatiile unde ei sunt grupati.

Cum functioneaza Zago.ro?
     Vizualizarea continutului site-ului Zago.ro este permisa tuturor vizitatorilor fara obligativitatea inregistrarii pe site.  In schimb dupa inregistrare vizitatorii  au posibilitatea sa acorde calificative producatorilor sau furnizorilor de servicii listati, sa isi selecteze anunturile favorite pentru vizualizari ulterioare , sa comenteze in dreptul acestori listari.
Producatorii agricoli sau furnizorii de servicii din categoriile amintite pentru a a-si adauga o prezentare/anunt au de parcurs 3 pasi. Primul pas il reprezinta inregistrarea pe site. Inregistrarile sunt gratuite. Pasul 2 il reprezinta achizitionarea unuia dintre cele 3 pachete premium. Pasul final il reprezinta completarea  paginii de prezentare.
Dupa inregistrare fiecare utilizator  va primi prin email un ghid de utilizare a platformei.

De ce publicarea publicarea paginilor de prezentare  nu este gratuita precum in cazul altor platforme?
 Dupa inregistrare, fiecarui utilizator i se va aloca automat un pachet de test intitulat Iarna ce permite realizarea si publicarea unui anunt cu valabilitate limitata la o saptamana. Periodic in scop promotional aceasta valabilitate gratuita poate fi mai lunga. Insa dupa expirarea gratuitatii pentru a mentine active anunturile deja publicate sau pentru a adauga alte noi este necesara achizitia unuia dintre  pachetele premium.
In primul rand, precum si in cazul activitatii utilizatorilor nostri, proiectul Zago.ro este unul antreprenorial ce a implicat costuri atat pentru realizare  cat si in continuare pentru mentenanta.
In al doilea rand scopul nostru este sa atragem in randul utilizatorilor, intreprinzatorii care isi pretuiesc munca si care sunt dispusi sa investeasca in promovarea acesteia prin utilizarea eficienta a facilitatilor oferite de pachetele premium.

Facilitatie incluse in pachetele premium: Primavara, Vara, Toamna

 – profil personal al autorului anunturilor cu date de contact ce pot fi diferite de cele mentionate in anunturile pe care pe publica. Exemplu: autorul anunturilor este presedintele unei asociatii de producatori iar anunturile sale sunt distincte pentru fiecare membru al asociatiei.Astfel vizitatorii pot contacta si presedintele asociatiei dar si pe fiecare membru al asociatiei.
 Fiecare anunt de prezentare al unui utilizator ce este permis  in cadrul pachetelor beneficiaza de:
  – valabilitate 1 an de zile cu posibilitatea reeditarii:
  – text pentru descriere fara limita de caractere;
– editor de text ce permite personalizarea fonturilor;
– galerie de imagini fara limita;
–  inserarea pentru vizualizare a unui fisier video incarcat pe platforma Youtube sau Vimeo;
– sectiune de intrebari frecvente (FAQs);
–  sectiune de blog  cu posibilitatea editarii a 2 articole din categoria anuntului:
  – mentionarea  programului de lucru pe zile ale saptamanii;
  – afisarea locatiei pe harta prin intermediul unei aplicatii furnizate de Google.
– inserare link catre site-ul propriu;
– Inserare linkuri catre conturile persoale din toate retelele social-media;
– sectiune pentru mentionarea datelor de contact: email, telefon, adresa, persoana de contact,website
– filtru de cautare a anunturilor;
– buton de distribuire a paginilor de prezentare catre propriile pagini din retelele sociale;
– buton pentru printarea integrala a anuntului;
– posibilitatea de salvare a anunturilor favorite;
– inserare logo propriu:
– inserare slogan propriu;
– posibilitatea de a primi si acorda calificative si comentarii pentru anunturile postate;
– contor de vizitatori;
– sectiune de contact direct din pagina anunturilor;
– suport din partea echipei ZAGO.

In ce consta suportul oferit de echipa ZAGO?

Fiecare anunt postat este verificat si revizuit  de echipa noastra pentru a evita inserarea unor informatii gresite.
Pot exista situatii in care utilizatorii intampina din diverse motive,  dificultati in utilizarea platformei, in crearea profilului personal ori a  anunturilor.
Cu acordul utilizatorilor, la solicitarea lor si pe baza informatiilor furnizate de catre acestia, echipa noastra poate  realiza anunturile de prezentare a acestora.Fara alte tarife suplimentare.

  Sugestiile din partea utilizatorilor
Va rugam sa transmiteti folosind optiunile din sectiunea Contact, sugestiile dumneavoastra pentru imbunatatirea acestei platforme. Acestea vor fi analizate iar in masura utilitatii lor si a posibilitatilor tehnice vor fi implementate.